Melting Tights - URB

18:14

Ne bom lagala. Ob prvem pogledu na te awesome pajkice srce še kako poskoči, toda radost je kratkega veka. Še preden se uspem dokončno zaljubiti v njih me notranji glas opomni, da je čas, da se sprevržem v skeptika - v kar se res in si postavim vprašanje, na katerega se v takšnih, ključnih trenutkih najbolj bojim odgovora. Ali obstaja kakaršna koli možnosti, da se jih da naročiti v Slovenijo? 
Po mučnih dveh minutah, ki se v takšnih situacijah vlečejo kot večnost nastopi trenutek resnice, ki mi vsaj za malenkost polepša turoben sobotni popoldan. LAHKO se jih naroči v Slovenijo!

URB - Melting Tights so narajene tako, da raztopijo celulit na zadnjic ter stegnih in dajo v trenutku bolj čvrst pogled. Izdelane so namreč iz materiala, ki vsebuje kristale, ki se v stiku s telesom segrevajo ter pospešujejo cirkulacijo krvi v stegnih, trebuhu in zadnjici. Učinek se doseže z nošenjem pajkic 30 dni do 6ur na dan in traja do enega leta. Mislim, da tukaj pridemo do točke, ko ugotovimo zakaj si jih pravzprav tako bolestno želimo....več kot prijetne na pogled, za piko na i pa še uporabne! Win-win.











You Might Also Like

3 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images